Beriklan

pengiklanan fitrihadiFitrihadi.com adalah blog persendirian yang berkongsi pelbagai artikel meliputi informasi sosial terkini yang mana telah melalui jatuh bangunnya laman ini sejak tahun 2009.

Blog kami menerima kunjungan lebih dari 20,000 page views setiap bulan dan dijangka meningkat dalam masa yang akan datang. Tak rugi anda beriklan di blog kami!Kebanyakan pembaca blog ini datang dari carian Google dan selebihnya adalah dari peminat kami di facebook dan twitter. Banyak artikel kami yang berada di page pertama sesuatu carian di Google. Dan banyak artikel dalam blog ini dikongsi pembaca di facebook dan twitter. Ini menunjukkan blog ini semakin berkembang dari sehari ke sehari dan diterima ramai pembaca.

Walaupun kadang kala blog ini tidak menyiarkan artikel baru, blog ini masih menerima kunjungan sekurang-kurangnya 600 pengunjung sehari dari carian google dan perkongsian link di media sosial. 

Ini bermakna peluang iklan anda dilihat adalah tinggi.

Beberapa client kami seperti Traveloka (artikel) dan Kedai Epik (artikel | banner) ternyata berpuas hati dengan pakej pengiklanan kami sehingga ada yang terus menerus beriklan dan mendapat pulangan berganda.

SAIZ, LOKASI DAN HARGA PENGIKLANAN
A) Banner 728 x 90 = RM 100/bulan (kedudukan di atas header)

B) Banner 300 x 150 = RM70/bulan (kedudukan di sidebar)

C) Banner 150 x 150 = RM50/bulan (kedudukan di sidebar)

+) 1 Artikel kekal = RM200 (termasuk promosi link di facebook dan twitter blog ini serta berpeluang muncul di carian utama Google)

*Perkhidmatan mereka grafik banner untuk pengiklanan juga ada = RM 10/pcs

*Banner lain-lain (dari segi saiz dan kedudukan dalam blog), advertorial atau pengiklanan yang selain dari dinyatakan mungkin boleh dipertimbangkan…

Jika berminat untuk beriklan di blog ini, bolehlah emailkan pertanyaan kepada admin di ftrhdc[at]gmail[dot]com.


LAIN-LAIN LAMAN SOSIAL UNTUK PENGIKLANAN


Selain blog ini, admin juga mempunyai beberapa laman sosial lain yang boleh dijadikan medium pengiklanan dan pemasaran. Antaranya:
  • harga-kereta.blogspot.com – sebuah blog yang memaparkan senarai harga kereta baru yang dijual di Malaysia. Sasaran pembaca adalah golongan pelajar, berkerjaya dan berminat dengan kereta.
  • harga-motosikal.blogspot.com – sebuah blog yang memaparkan senarai harga motosikal yang baru yang dijual di Malaysia. Sasaran pembaca adalah golongan pelajar, berkerjaya dan berminat dengan motosikal.
  • hargamakan.blogspot.com - sebuah blog yang menyenaraikan harga makanan setiap menu di restoran makanan segera di Malaysia. Sasaran pembaca adalah golongan pelajar, berkerjaya dan mereka yang mempunyai minat dengan makanan.
  • m9.blogspot.my - sebuah laman blog senarai resepi masakan yang viral. Sasaran pembaca adalah wanita atau yang berminat dengan masakan
  • Fan page FITRIHADI – mempunyai jumlah like lebih 17,000 dan dikemaskini hampir setiap hari dengan perkongsian yang bermanfaat. Sasaran pembaca adalah umum.
  • Twitter – mempunyai jumlah follower melebihi 4,000 dan dikemaskini setiap hari. Ianya salah satu medium perkongsian yang cepat dan terpantas.
  • Youtube Fitrihadi – mempunyai jumlah subscriber melebihi 40,000 namun direhatkan buat sementara waktu.
  • Youtube M9 Daily - mempunyai jumlah subscriber melebihi 2500 dan semakin meningkat. Ianya adalah channel masakan resepi viral terkini

Comments